divendres, 1 de març del 2013

La Ràpita ha estat present un any més a Navartur, la fira de turisme de Navarra.



La Ràpita es promociona a Pamplona 

La Ràpita ha estat present un any més a Navartur, la fira de turisme de Navarra. La presència s’ha centrat en contactar operadors turístics en un mercat força interessant, al nord de la península. L’Oficina de Turisme i l’Estació Nàutica Sant Carles de la Ràpita-Delta de l’Ebre han pogut així presentar al públic general els atractius turístics i als operadors els productes que es comercialitzen a través de www.enlarapita.com.

La VIII Fira de Navarra, Navartur ha tingut lloc del 22 al 24 de febrer. Amb quasi 30.000 visitants (amb un increment del 15% respecte al passat any),  Navartur s'ha posicionat com la fira de referència per al sector, al nord d'Espanya, amb trobades professionals que han tingut una gran acceptació, com el 4t Congrés Internacional de Turisme Rural, les trobades bilaterals entre empreses TIC 's i l’oferta turística, o el 2n Mercat de Contractació de serveis turístics

Sant Carles de la Ràpita hi va estar present en els diferents formats. Per una banda amb l’assistència a l’estand de les Terres de l’Ebre, en format workshop, i per l’altra assisint al II Mercat de Contractació de Serveis Turístics i al Congrès Internacional de Turisme Rural. Els productes de l’Estació Nàutica es van donar a conèixer als diferens operadors, despertant l’interès per la quantitat de productes experiencials de què disposa el nostre territori.


 Sant Carles de la Ràpita, 25 de febrer de 2013

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada