divendres, 1 de març del 2013

“La cooperació: la clau del nostre futur. Junts som més intel•ligent”



Jornada de formació per als socis de l’Estació Nàutica

Sota el títol “La cooperació: la clau del nostre futur. Junts som més intel·ligent”, es va realitzar una jornada per als socis i sòcies de l’Estació Nàutica, a  càrrec de Santi López - Villa, consultor en recursos humans, coach i escriptor

Coincidint amb el 4t aniversari de l’Estació Nàutica Sant Carles de la Ràpita-Delta de l’Ebre, l’associació va organitzar una jornada formativa per als seus socis, en la qual es va parlar de com afrontar la situació actual amb eines col·laboratives. La jornada es va realitzar en el marc de l’Església Nova el 18 de febrer.

El ponent, Santi López-Villa, va ser present gràcies a la col·laboració del Consell Comarcal i el projecte Montsià Actiu. La seva intervenció es va basar en promoure la motivació, el compromís, la presència i la participació de les empreses per fer força conjuntament i poder ser més competitius. Un altre aspecte important que es va tractar fou la comunicació, essencial en el sector turístic, per a la qual es van posar exemples molt contundents i pràctics.

La jornada va acabar en un treball per grups d’empresaris, per tal de definir el futur de l’entitat i analitzar el treball realitzat fet fins ara. La jornada fou doncs, molt profitosa i va donar peu a noves jornades amb aquest format participatiu.

Sant Carles de la Ràpita, 19 de febrer de 2013

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada