dimecres, 16 de gener del 2013

La Ràpita serà present al Saló Nàutic més important d’Alemanya



Del 19 al 27 de gener Sant Carles de la Ràpita tindrà una presència destacada en el saló nàutic de referència del mercat alemany.

El Saló Nàutic de Düsseldorf és una de les principals cites de la la indústria internacional d'esports aquàtics. Amb 250.000 visitants de més de 60 països, el Saló és tot un referent. Les dades expliquen aquest fet: 1.656 expositors de 62 països amb 17 pavellons de diferents sectors de la indústria nàutica. Iots, esports aquàtics, equips i accessoris, etc.

Sant Carles de la Ràpita tindrà enguany una presència destacada. L’Oficina de Turisme disposarà d’un mostrador dintre l’estand de l’Associació Catalana de Ports Esportius, del qual en forma part Marina Sant Carles. També hi serà present a través de l’Associació Catalana d’Estacions Nàutiques, que disposarà d’un mostrador en l’estand de 41m2 que aportarà l’Associació Espanyola d’Estacions Nàutiques.

D’aquesta manera, la Ràpita pretén obrir mercat a Alemanya, i difondre els seus productes –comercialitzats a través de l’Estació Nàutica de la Ràpita- al mercat alemany. La internacionalització és un dels principals objectius de la destinació, com una estratègia per diversificar els visitants, i alhora promoure la desestacionalització a través de l’oferta turística que ofereix la Badia dels Alfacs.








Per més informació:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada