dimarts, 23 d’abril del 2013

El blogtrip de Saborea España va fer parada a Sant Carles de la Ràpita



Sant Carles de la Ràpita, 19 d’abril de 2013. El passat 18 d’abril, la caravana de Saborea España amb un grup de 6 bloggers (@guiasviajar, @viajesrockyfoto, @guiarepsol. @garbancita y @viajablog) va posar rumb al Mediterrani per degustar una gastronomia amb “Sabor a Mar” passant per Cambrils, Vinaròs i València.


La nit del 18 d’abril vam arribar a la Ràpita amb allotjament a l’Hotel Juanito Platja. Tanmateix, van gaurdir d’un menús degustació de les Jornades Gastronòmiques de l’Escamarlà ofert pel Can Batiste memebre del Col·lectiu de Cuina la Ràpita-Delta de l’Ebre.















A l’endemà, el grup de bloggers van conèixer de primera mà l’activitat de Pesca Turisme organitzada per l’empresa “Ebrepesca” conjuntament amb l’empresa de lloguer d’embarcacions Deltamar. L'activitat de pesca tradicional “el marisqueig", tant per a petits com adults, consisteix en conèixer les tècniques tradionals de pesca practicades pels nostres avantpassats des de temps ancestrals.



Tot seguit, van realitzar la ruta de les Muscleres “ l’Àgora dels Sabors” per conèixer aquest extraordinari producte que es cultiva a la Badia dels Alfacs. Un cop arribats a la plataforma, Agustí Bertomeu, President de la unió de Productors de mol·luscos del Delta, va explicar la seva història, el cultiu, les fases de producció tant del musclo com de l’ostra. I per finalitzar la visita a la Ràpita, els bloggers van deleitar un menú degustació en el restaurant Miami Can Pons també membre del Col·lectiu de Cuina la Ràpita- Delta de l’Ebre per a posteriorment visitar la llotja de peix i conèixer de primera mà la subhasta de peix i la tradició pesquera de la població.



Aquests bloggers formen part de l’associació Travel Inspirers i són community managers de guies de gran renom com la Repsol amb milers de seguidors i amb gran influència en les xarxes socials.








0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada