dimarts, 8 de juny del 2010

NOU CONVENI AMB LA CAMBRA DE COMERÇ

El passat dilluns 31 de maig va tenir lloc a Tortosa la signatura del conveni de col·laboració entre la Cambra i l'Estació Nàutica. Es tracta d'un conveni per la realització d'accions conjuntes de promoció i formació dels empresaris.
Aquesta col·laboració, ja iniciada amb la promoció que es va realitzar el passat 3 de març al Palau Robert de Barcelona, es considera molt positiva per ambdues parts. Una altra de les accions clau que inclou aquest conveni és la formació. En aquest sentit, gràcies a la col·laboració entre les dues entitats, ja s'està realitzant un curs d'anglès turístic de 50h, valorat en més de 3.000€.


Aquesta i d'altres accions són l'inici d'una col·laboració estable i duradora, que ha estat valorada de forma molt positiva pels presidents corresponents. El Sr. José Luis Mora, president en funcions de la Cambra, i el Sr. Llorenç Matamoros, President de l'Estació Nàutica, van presentar als socis aquesta unió el passat divendres dia 4, en motiu de la inauguració de la Festa del Mar.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada