dimarts, 15 de juny del 2010

Estació Nàutica i web 2.0

El passat dimecres, dia 9 de juny, vam ser convidats pel Departament d'Innovació, Universitats i Empresa a participar en una jornada sobre noves tecnologies i turisme rural. En la intervenció, havíem de representar a una empresa/entitat del territori, que estigui treballant el tema de la web 2.0 en turisme. Per aquest motiu ens vam alegrar molt que haguessin pensat en nosaltres. També ens han demanat des de PIMESTIC, que participem en la jornada que es farà a Sant Carles de la Ràpita el proper dia 29 de juny, n'estem molt agraïts!

Aqui teniu la presentació que vam fer i una presentació molt interessant de la Montserrat Peñarroya, experta en tic i marketing. Més avall us deixem més info de la jornada.




JORNADA PIMESTIC
del Sector turístic a Sant Carles de la Ràpita
Aplica tecnologia i millora el teu negoci
Dia: dimarts 29 de juny de 2010
Hora: d' 10:30 a 13:00 hores
Lloc: Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita
Inscripcions: emplena el formulari o truca al 902 20 66 20

La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI), l'agència ACC1Ó CIDEM|COPCA i l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita us convidem a participar en la jornada PIMESTIC del Sector turístic que tindrà lloc el dimarts 29 de juny de 2010, d'10.30h a 13.00h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita (Plaça Carles III, 13 Sant Carles de la Ràpita).

L’objectiu de la jornada és explicar els avantatges d’implantar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en els establiments del sector turístic i comercial per a promocionar el negoci a Internet, atraure més clients i optimitzar la gestió. En la jornada es visualitzaran casos d’èxit reals a partir d’un format innovador i participatiu, per tal que els assistents pugueu intercanviar informació i exposar dubtes. Així mateix, durant el transcurs de la jornada es donarà a conèixer el servei d’orientació per a les pimes en l’ús de les tecnologies digitals, i s’oferirà informació dels ajuts i les vies de finançament de les quals es poden beneficiar les empreses.

La jornada PIMESTIC està dirigida a responsables d’establiments del sector turístic i comercial.

Ordre del dia de la jornada

10:30 Acreditacions

10:45 Benvinguda institucional a càrrec de:

-Sr. Miquel Alonso i Herrera, Alcalde de Sant Carles de la Ràpita.

-Representant de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

10:55 Com ens poden ajudar les TIC en el sector turístic i hostaler?
Incorporar les TIC a les empreses representa múltiples avantatges que redunden en la competitivitat i productivitat de les empreses. Les empreses podran exposar a l'expert TIC amb àmplia experiència les qüestions del seu interès sobre els diferents temes tractats.

12:30 Presentació d'un cas d'èxit del sector

12:45 Conclusions de la jornada i presentació del Servei d'Orientació

12:55 Torn de precs i preguntes

Per assistir-hi és imprescindible emplenar el formulari o bé per telèfon al 902 20 66 20. Les places són limitades i s'assignaran per rigorós ordre d'inscripció. Tots els assistents rebreu material divulgatiu d'interès per al vostre negoci.

La jornada PIMESTIC s'emmarca dins el Pla del mateix nom que promouen conjuntament la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació i el l'agència ACC1Ó CIDEM|COPCA de la Generalitat de Catalunya per fomentar la implantació i l'ús de les TIC a les empreses catalanes.

Vine a la jornada i informa't sobre com pots millorar la teva empresa.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada