dimecres, 13 de maig del 2009

3 mesos i comercialitzant



Aquests dies, l'equip d'ATRAPALO està penjant al portal web els productes de l'Estació Nàutica Sant Carles de la Ràpita-Delta de l'Ebre.

Cal dir que aquesta EN ha estat la que més productes ha presentat, fent un gran esforç per tal de preparar l'oferta abans de l'arribada del bon temps. L'esforç comença a tenir els seus fruits, i a partir d'avui, amb només 3 mesos d'operativitat de l'EN, els nostres empresaris ja gaudeixen de nous canals per comercialitzar els seus productes, i per tant, per crear riquesa a través del turisme.

Les accions promocionals realitzades en aquest curt temps de vida (fam-trips, press-trips, publicitat, convenis...) suposen un impacte econòmic de més de 45.000 euros en promoció no pagada pels socis, però que ha revertit en la població i el territori. Així, en només 3 mesos, s’ha generat un retorn del 95% de la inversió inicial de l’Ajuntament de St. Carles de la Ràpita per endegar aquest projecte.


Cal anunciar també del 5 al 7 de juny, l’Estació Nàutica prepara la I Festa del Mar – Jornada de Portes Obertes, amb l’objectiu de donar a conèixer les activitats i serveis que s’ofereixen a tota la població de les Terres de l’Ebre. El mateix mes també està prevista la visita d’un grup d’operadors turístics independents, de la reconeguda institució alemanya TSS.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada