divendres, 17 de juliol del 2015

L’Estació Nàutica de Sant Carles de la Ràpita, protagonista del primer programa de SALPEM a TV3

Aquest diumenge dia 19 de juliol, a les 20.30h es podrà veure a TV3 el primer programa de SALPEM! El primer dels vuit programes que recorreran les Estacions Nàutiques de Catalunya.

L’Associació Catalana d’Estacions Nàutiques ha comptat amb la col·laboració de totes i cadascuna de les Estacions Nàutiques catalanes per fer possible aquest programa d’estiu. Des de l’Estació Nàutica de Sant Carles de la Ràpita i l’Oficina Municipal de Turisme, s’ha treballat intensament per tal d’iniciar aquesta important promoció a TV3, per a la qual ha comptat també amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l’Ebre.

El primer capítol de SALPEM posarà de relleu les potencialitats nàutiques de Sant Carles de la Ràpita i la Badia dels Alfacs, de la mà dels empresaris locals. La gastronomia, la història, l’evolució del turisme.... Hi seran també presents.

A nivell promocional, cal destacar l’hora d’emissió com una de les millors franges d’audiència, i per tant, s’espera que tingui una gran difusió i esdevingui una bona eina de promoció turística.

Des de l’Oficina de Turisme i l’Estació Nàutica es vol agrair també la participació al programa del grup de Quico el Célio, així com també a totes les administracions i empreses que han col·laborat per fer possible aquest programa.

Per més informació:
http://www.ccma.cat/tv3/salpem/salpem-el-nou-programa-que-ens-acosta-als-secrets-divertits-i-ludics-del-litoral-catala/noticia/2675181/

I a més....

La Festa del Mar tanca amb èxit la seva VII edició

L’Estació Nàutica de Sant Carles de la Ràpita va realitzar, com cada any, una mostra de les activitats nàutiques de la Badia dels Alfacs. Més de 300 persones van participar en les diferents modalitats, tot i haver d’anul·lar un dels dos caps de setmana per causes meteorològiques.

Amb un nou format de Festa del Mar per part de l’Estació Nàutica, amb la col·laboració de les regidories de Turisme, Esports i Comerç, així com del Parc Natural, el dia 21 de juny, diumenge, es concentraven les activitats a la platja de Garbí i passeig marítim a la zona del Garbeach. La Unió de Comerç Rapitenc va realitzaruna fira de comerç local, on a més hi va haver animació infantil i el Col·lectiu de Cuina de la Ràpita va oferir degustacions de musclos de la Badia dels Alfacs.

Més de 300 persones van poder gaudir de les activitats nàutiques gratuïtes i tot i que es va haver de suspendre el cap de setmana anterior per causes meteorològiques, la VII Festa del Mar va acomplir els seus objectius.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada