dimecres, 25 de març del 2015

Èxit del Mercat d'Escapades, promoció al cor de Barcelona

Sant Carles de la Ràpita ha estat present a la promoció “Mercat d’Escapades”, a la Plaça de la Catedral del 20 al 22 de març. En una acció conjunta de Turisme la Ràpita i la seva Estació Nàutica, s’ha donat a conèixer la destinació i les propostes per la propera Setmana Santa.

El públic fou força nombrós i va mostrar molt interès per les propostes turístiques del destí. S’hi va poder presentar el calendari setmanal d’activitats per Setmana Santa, i va destacar l’oferta per venir amb bus des de Barcelona fins a Sant Carles de la Ràpita. I és que gràcies al conveni establert entre la companyia Hife, l’Estació Nàutica i l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, es permet, des de 39€, anar i tornar des de la ciutat comtal fins a la Ràpita i fer una activitat turística (inclosa en el preu) per conèixer el Delta de l’Ebre, com és la Ruta de les Llacunes; entre altres activitats nàutiques, gastronòmiques i culturals.

La promoció s’ha dividit en quatre zones en funció dels productes que s’hi ofereixen: activitats a la natura; cultura i gastronomia; enoturisme i oleoturisme; i vacances en família, on estava ubicat el mostrador de Turisme la Ràpita. Es comptava també amb un espai de tallers, on el dissabte a la tarda es va organitzar un taller d’herbes aromàtiques de les Terres de l’Ebre. També cates d’olis i un sorteig amb diferents activitats per conèixer la Ràpita, la Badia dels Alfacs i les Terres de l’Ebre van aportar valor afegit a la promoció, amb uns resultats força positius per la promoció turística de la nostra destinació.

Per a més informació sobre el Mercat d’Escapades podeu consultar el web:http://escasateva.catalunya.com/mercat-escapades/


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada