divendres, 23 de gener del 2015

La Ràpita aposta per promocionar la Badia dels Alfacs als mercats Alemany i Francès



La Ràpita aposta per promocionar la Badia dels Alfacs als mercats Alemany i Francès




Sant Carles de la Ràpita disposa d’un dels espais més privilegiats d’Europa per la pràctica d’esports nàutics. La Badia dels Alfacs ofereix condicions climatològiques i espais especialment idonis per potenciar-se com un espai de referència en el món de la nàutica d’esbarjo i el desenvolupament de nous esports d’oci a l’alça a tot Europa.

Com a accions destacades, aquest mes de gener l’Estació Nàutica de l’Oficina de Turisme de la Ràpita ha engegat dos iniciatives força destacables per donar a conèixer el destí als mercats alemany i francès.

Reportatge a Neptune, revista nàutica de referència a França

D’una banda, la publicació d’un article especial a la revista nàutca de referència de França: Neptune. Es tracta d’un reportatge extens, de 9 pàgines centrals a l’edició del mes de gener. Aquesta publicació té una tirada de 30.000 exemplars i segons l’oficina espanyola de turisme a França, la valoració econòmica que s’ha generat pel seu valor comunicatiu s’estima en 44.800€. Aquest reportatge ha estat possible gràcies a l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques, i el conveni internacional per promocionar els destins associats, així com l'oficina municipal de Turisme i l'Estació Nàutica rapitenca, que han treballat conjuntament amb  les empreses sòcies per portar a terme aquesta acció.

Saló Nàutic de Düsseldorf, forta aposta pel kitesurf, Paddle Surf i Windsurf

Una altra de les accions que s’estan portant a terme aquest mes de gener específiament per la promoció de la Badia dels Alfacs, és la presència al Saló Nàutic de Düsseldorf. Les dimensions d’aquesta fira especialitzada en activitats nàutiques (amb estadístiques de públic i superfície iguals a les de Fitur), són testimoni de la proporció del mercat de turisme nàutic a Alemanya. La Ràpita hi és present a través de l’Estació Nàutica de l’Oficina de Turisme de la Ràpita, sota el paraigües de l’Associació Catalana d’Estacions Nàutiques i amb col·laboració amb l’Associació Catalana de Ports Esportius. D’aquesta manera, amb la col·laboració de les diferents entitats, és possible poder tenir una representació a la fira, i alhora mantenir reunions amb els diferents operadors turístics. D’aquesta manera, s’ha estat en contacte amb agents especialitzats en turisme de kitesurf, windsurf i paddle surf, que ofereixen paquets turístics arreu del món. Els clients tenen una capacitat adquisitiva elevada, cerquen allotjaments de qualitat i realitzen estades centrades en aprendre o practicar alguna o vàries activitats nàutiques.

Sant Carles de la Ràpita, 23 de gener de 2015

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada