dijous, 13 de febrer del 2014

La Ràpita escollida cas destacat per l’organització de turisme de reunions



L’Oficina de Turisme de Sant Carles de la Ràpita va ser un dels quatre casos destacats pel que fa a l’organització de viatges de reunions a Catalunya, en el marc del I Fòrum de Turisme de Reunions organitzat per l’Agència Catalana de Turisme el passat 11 de febrer.

L’esdeveniment va acollir més de 500 persones implicades en l’organització de turisme de reunions, més conegut internacionalment com MICE (acrònim anglès de Meetings, Incentives, Conventions i Exhibitions). Hi van assistir operadors especialitzats, destinacions i tot tipus d’empreses relacionades amb aquest segment del turisme. En la taula rodona sota el nom “Bones pràctiques en la iniciació i captació de reunions MICE a Catalunya” es va compartir la ponència amb altres casos d’èxit de Catalunya com Reunions entre Volcans, Lloret CCB i PortAventura Events.

La Ràpita va poder presentar la seva oferta i el seu model de cooperació empresarial que ha permès començar a treballar aquest tipus de turisme. També es va presentar la nova oferta que suposarà el nou auditori, amb capacitat per més de 300 persones, que permetrà complementar l’oferta actual. 

Els grups amb els quals treballa la Regidoria de turisme a través de la seva Estació Nàutica de la Ràpita actualment es centren en empreses estrangeres, que cerquen espais diferents, autèntics i originals per fer les seves reunions i activitats d’empresa. Un exemple el trobem amb les reunions que es realitzen a sobre d’una musclera, i la seva combinació amb itineraris que intercalen lleure i treball en grup. En aquestes s’utilitzen per exemple el caiac, les embarcacions de lloguer, les activitats gastronòmiques i les visites culturals.

Sant Carles de la Ràpita, 12 de febrer de 2014


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada