dijous, 23 de maig del 2013

CAP DE SETMANA NÀUTIC A LA RÀPITA: FESTA DEL MAR-COPA D’ESPANYA DE KITESURF



El cap de setmana del 25 i 26 de maig tindrà lloc a Sant Carles de la Ràpita tot un espectacle nàutic i activitats per tots els públics: la Copa d’Espanya de Kitesurf i la Festa del Mar-Jornades de Portes Obertes de l’Estació Nàutica Sant Carles de la Ràpita-Delta de l’Ebre. 

L’objectiu: donar a conèixer les diferents activitats aquàtiques, com ara el paddlesurf, el kitesurf, el windsurf, el caiac i la vela lleugera, el lloguer d’embarcacions sense necessitat de titulació, el wakeboard o les sortides en veler, entre altres. Per això la Festa del Mar ofereix la possibilitat de fer un tast d’aquestes activitats a preus populars. També s’ofereix la III Travessia pel Medi Ambient a la Badia dels Alfacs, una sortida popular de la Ràpita (com a novetat, enguany es farà la sortida des de la Platja de Garbí) a la Punta de la Banya per concienciejar-nos de la necessitat de protegir i cuidar la nostra Badia dels Alfacs.



D’altra banda, la Copa d’Espanya de Kitesurf, en la modalitat Race, suposa un pas endavant en l’acolliment de campionats esportius nàutics. Els millors esportistes d’aquesta modalitat de tot l’estat estaran presents aquest cap de setmana al Parc de Garbí, des d’on es podrà observar l’espectacle de la competició. Alhora, l’Associació de Kiters del Delta ha preparat activitats d’animació a la mateixa platja de Garbí. N’és un bon exemple el campionat de BMX, Scooters i Skate, que s’hi portarà a terme.

Es pot consultar tot el programa d’activitats i fer la reserva de les mateixes a través de la web www.enlarapita.com. Des d’aquesta pàgina es podrà seguir també el campionat de kitesurf en directe, ja que tots els participants estaran dotats d’un aparell GPS que permet fer el seguiment de la cursa en línia, gràcies al suport de Tracemyway.com

Aquestes activitats formen part del calendari establert per l’Equip d’Esdeveniments Nàutics, on participen l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, Regidoria de Turisme i d’Esports, Estació Nàutica, Club Nàutic Sant Carles, Federació Catalana de Vela, i l’Associació de Kiters del Delta.

Sant Carles de la Ràpita, 23 de maig de 2013

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada